HOZD KI MAGADBÓL A ZSENIT!


HOZD KI MAGADBÓL A ZSENIT!

REGISZTRÁLJ ÉS INDULJ EL!

 

 

Frisco és Molli nem pihen. Kalandjaikat idén is a Junior Freshhhen, természettudományos vetélkedőnkön keresztül ismerhetitek meg. Idén filmes környezetben mindenkinek ismerős díszletek között zajlanak majd az események.

A rejtély megoldása (és az ért járó nyeremény) rátok vár!

 

Az idei feladatok többsége ismét a kémia, fizika és a matematika világából érkezik, de lesz biológiát illetve földrajzot érintő feladat is.

 

A vetélkedő során olyan feladatokkal találkozhattok, amelyek megoldása középiskolai tudást, kis kíváncsiságot és érdeklődést igényelnek. Ne felejtsétek el, hogy a játék során használhatjátok az internetet, tanáraitok tanácsait, útmutatását, idősebbek segítségét. Fontos, hogy ha segítséggel is, de magatok oldjátok meg a feladatokat! Így, miközben képviselitek iskolátokat és értékes nyereményekért játszotok, új ismereteket is szerezhettek!

 

A verseny egyben az iskolák versenye is, hisz a legeredményesebb csapatok mellett idén is díjazzuk a legeredményesebb iskolákat is.

 

Hogyan játszhattok?

Szerezzetek magatok mellé két hasonló érdeklődésű középiskolás barátot, és regisztráljatok a www.junior.freshhh.net oldalon október 30-ig!

Miből áll a verseny?

  1. online vetélkedő november 1-től november 25-ig
  2. az élő döntő 2015. december elején a MOL százhalombattai Dunai Finomítójának színháztermében

 

Bővebb információ, jelentkezési feltételek és regisztráció:

www.junior.freshhh.net

 

Videó felhívásunkat itt találjátok:

https://youtu.be/BEOFbqLMysc

 

Leveleket az alábbi címen olvasunk:

junior@freshhh.net

 

Kérjük, továbbítsátok ezt a felhívást társaitoknak, barátaitoknak, és népszerűsítsétek a MOL-lal a természettudományokat!

 

 

A programot a MOL, a KutDiák támogatója szervezi.