Hogyan lehetsz KutDiák?


dia1

Hogyan lehetsz KutDiák tag?

A tagság feltétele az online rendszerben való regisztráció és azt követően 10 munkanapon belül az adott tárgyévre vonatkozó 5000 Ft tagsági díj befizetése, átutalása bankszámlánkra.

A tagdíj átutalásának, befizetésének igazolását email-ben el kell küldeni a kutdiak@kutdiak.hu címre. (A befizetést/ átutalást igazoló bizonylatnak 10 napon belülinek kell lennie)

Regisztráció: http://online.kutdiak.hu

A tagdíj naptári évre szól.

A rendezvényeinken csak regisztrált tagok indulhatnak.

A rendezvényeinken való részvétel a tagoknak ingyenes.

A tagdíj befizetése banki átutalással, vagy a bankszámlánkra való befizetéssel lehetséges az online regisztrációt követően 10 napon belül. (A befizetést/ átutalást igazoló bizonylatnak 10 napon belülinek kell lennie)

Folyamatos tagsági viszony esetén az aktuális év január 31-ig várjuk a tagdíj befizetését. Ezzel automatikusan aktíválódik a tagsági viszony.

Amennyiben a tagsági díj befizetése a megadott időpontokra nem történik meg a regisztráció figyelmeztetés nélkül törlésre kerül.

A banki utaláshoz és befizetéshez szükséges adatok:

OTP Bank

Kutató Diákok Országos Szövetsége: 11705008-20467702-00000000

IBAN:HU 29 1170 5008 2046 7702 0000 0000

BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

Kérjük, a megjegyzés rovatban legyen feltüntetve a diák neve és, hogy tagdíj (évszám)

Ha egy diáknak bármilyen oknál fogva nem áll módjában a tagdíj befizetése két lehetősége van:

  • iskolájától kérheti a tagdíj megtérítését
  • a Kutató Diákokért Alapítványhoz fordulhat a díj részbeni átvállalásának ügyében. Ennek módja egy hivatalos kérvény eljuttatása a kutdiak@kutdiak.hu címre, a pontos probléma leírásával (A kérvényt a befizetési határidő előtt be kell nyújtani a megadott címre, tehát a regisztrációt követő 10 napon belül, vagy az adott év január 31-ig)