Poszterverseny 2017


 

FELHÍVÁS

a X. KutDiák Tudományos Poszterversenyen való részvételre

 

A Kutató Diákok Országos Szövetsége idén kilencedik alkalommal hirdeti meg Tudományos Poszterversenyét.

A posztereket a helyszínen a szakértő zsűri előtt 5 percben kell bemutatni, majd a zsűri tagjai és a résztvevők kérdéseket tehetnek fel. A rendezvényen bármilyen tudományos témával lehet indulni. A poszternek az eddigi kutatási eredményeidet kell bemutatnia képek, diagramok és szöveg segítségével.

Általános tudnivalók

Kizárólag saját, új eredményeket közlő kutatási anyaggal lehet pályázni, témamegkötés nélkül. Művészeti, vagy egyéb nem tudományos kutatómunkával pályázó diákok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni. A pályázaton minden diák indulhat, aki az érettségi bizonyítványát 2016-ben szerezte, vagy 2016 után szerzi meg. Alsó korhatár nincs. Egy szerző maximum egy poszterrel nevezhet, és egy poszternek maximum két szerzője lehet. A nevezési díj „A tagdíj és befizetésének módja” című részben megadott módon fizetendő.

Jelentkezési határidő: 2017. április 16.

Pótjelentkezési határidő: 2017. április 30. (éjfél)

A verseny időpontja: 2017. június 3.

A verseny helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára, Budapest

Jelentkezés és beadás: online.kutdiak.hu

Az online rendszerbe 2017. április 8-tól lehet feltölteni a jelentkezéseket!

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj bizalommal Szűcs Violetta Judit alelnökhöz a szucs.violetta@kutdiak.hu e-mail címen.

 

Jelentkezés

Jelentkezni kizárólag www.kutdiak.hu oldalon található online felületen keresztül lehet (határidő: 2017. április 16.).

Az e-mail-ben vagy más módon eljuttatott jelentkezéseket, illetve a határidő után érkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A jelentkezés során meg kell adni a szerző/szerzők nevét, a témavezetők nevét, az iskola/intézmény nevét és elérhetőségeit, a poszter munka címét és összefoglaló absztraktját. Utóbbi a szekcióbeosztást és a zsűri felkészülését segíti, a poszter-előadás értékelésébe nem számít bele.

 

Formai követelmény

A poszter maximális mérete: A/0

A poszter elkészíthető kézzel vagy számítógéppel is.

 

 

A verseny díjazása

A versenyen Első-, illetve Különdíj kerülhet kiosztásraSzekciónként maximum a résztvevők 25%-át díjazzuk. Minden szekció Első- és Különdíjasa meghívást kap a 2017 nyarán, a Balatonnál megrendezésre káptalanfüredi kutató diák táborba (a részvételi díjat a Kutató Diákok Országos Szövetsége fedezi).

 

A poszterversenyen kizárólag KutDiák tagok indulhatnak (vonatkozik ez a többszerzős pályamunkák minden szerzőjére)! A KutDiák tagoknak minden rendezvényünk ingyenes, amíg a tagsága fennáll!

A tagság:

A tagság feltételeiről az alábbi linken találsz bővebb információkat: http://www.kutdiak.hu/2016/09/20/hogyan-lehetsz-kutdiak/

Regisztrálni a www.kutdiak.hu oldalon lehet.

A 2017-es éves tagdíj 5000 Ft.  A befizetéseket a jelentkezés elfogadását visszaigazoló e-mail kiküldésétől számított 8 napon belül kell az alábbi számlaszámra befizetni, átutalni (a befizetés elmaradása a regisztráció törlését vonja maga után):

OTP Bank

Kutató Diákok Országos Szövetsége

OTP Bank

11705008-20467702

Kérjük, a megjegyzés rovatba kerüljön feltüntetésre a regisztráló tag neve.