XIII. Tudományos Poszterverseny – Meghosszabbított nevezési határidő (2020.06.20)


A Kutató Diákok Mozgalma idén tizenharmadik alkalommal hirdeti meg Tudományos Poszterversenyét.

A posztereket a helyszínen a szakértő zsűri előtt 5 percben kell bemutatni, majd a zsűri tagjai és a résztvevők kérdéseket tehetnek fel. A rendezvényen bármilyen tudományos témával lehet indulni. A poszternek az eddigi kutatási eredményeidet kell bemutatnia képek, diagramok és szöveg segítségével.

Általános tudnivalók

Kizárólag saját, új eredményeket közlő kutatási anyaggal lehet pályázni, témamegkötés nélkül. Művészeti, vagy egyéb nem tudományos kutatómunkával pályázó diákok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni. A pályázaton minden diák indulhat, aki az érettségi bizonyítványát 2019-ben szerezte, vagy 2019 után szerzi meg. Alsó korhatár nincs. Egy szerző maximum egy poszterrel nevezhet, és egy poszternek maximum két szerzője lehet. A poszterversenyen csak KutDiák tagok vehetnek részt. Ennek részletei a felhívás  „A tagdíj és befizetésének módja” című részében megtalálhatók.

Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. június 20. (éjfél)

A verseny tervezett időpontja: A verseny időpontját a későbbiekben határozzuk meg, a járványügyi helyzet alapján. Az ezzel kapcsolatos információkról további tájékoztatást fogunk nyújtani.

 A verseny tervezett helyszíne: A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára, Budapest

 Jelentkezés: http://online.kutdiak.hu

 Az online rendszerbe 2020. március 20-tól lehet feltölteni a jelentkezéseket!

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj bizalommal Koór Levente alelnökhöz, a koor.levente@kutdiak.hu e-mail címen.

Jelentkezés

Jelentkezni kizárólag www.kutdiak.hu oldalon található online felületen keresztül lehet (határidő: 2020. június 20.).

Az e-mail-ben vagy más módon eljuttatott jelentkezéseket, illetve a határidő után érkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A jelentkezés során meg kell adni a szerző/szerzők nevét, a témavezetők nevét, az iskola/intézmény nevét és elérhetőségeit, a poszter munka címét és összefoglaló absztraktját. Az absztrakt terjedelme min. 1200 max. 2500 karakter, mely a következőket tartalmazza: bevezetés, célkitűzés, anyag és módszer, eredmények, következtetés. Az absztrakt a szekcióbeosztást és a zsűri felkészülését segíti, a poszter-előadás értékelésébe nem számít bele.

Formai követelmény

A poszter maximális mérete: A/0

A poszter elkészíthető kézzel vagy számítógéppel is.

A tagdíj és befizetésének módja

A poszterversenyen kizárólag KutDiák tagok indulhatnak, szerzőpáros esetén mindkét szerzőnek tagnak kell lenni!

A tagság feltétele az online rendszerben való regisztráció, és azt követően 10 munkanapon belül az adott naptári évre vonatkozó 5000 Ft tagsági díj befizetése, átutalása bankszámlánkra.

 A tagdíj átutalásának, befizetésének igazolását email-ben el kell küldeni a kutdiak@kutdiak.hu címre. (A befizetést/ átutalást igazoló bizonylatnak 10 napon belülinek kell lennie)

 A tagdíj összege a 2020-as naptári évre vonatkozóan 5000 forint.

 A tagság feltételeiről ITT találsz bővebb információkat.

A verseny díjazása

A versenyen a résztvevők max. 25%-át díjazzuk. Minden szekció díjazottjai meghívást kapnak a 2020 nyarán megrendezésre kerülő egyhetes Országos Diákkonferenciára (a részvételi díjat a Kutató Diákok Mozgalma fedezi).

Várjuk pályázatod!