Példaképem a tanárom díj 2020/21-Módosított kiírás


-Módosított kiírás-

A Richter Gedeon Nyrt és a Kutató Diákokért Alapítvány közös „Példaképem a tanárom” elnevezésű pályázatát a természettudományos tantárgyakat tanító tanárok elismerésére hozták létre. A pályázatra diákok jelölhetik tanáraikat.

A pályázatokat egy szakmai bizottság fogja odaítélni, részletesen kidolgozott szempontrendszer alapján. A díjak átadására tervezetten a Tudományos Diákkörök XXI. Kárpát-medencei Konferenciájának döntőjén, ünnepélyes keretek között kerül majd sor.

Pályázati feltételek:

  • A tanár az iskolában a 2020/2021-es tanévben működő természettudományos szakkört vezet, és/vagy iskolai online tehetséggondozó munkát végez
  • A szakkör és/vagy az iskolai online tehetséggondozó foglakozás az alábbi témák valamelyikével foglalkozik: kémia, biokémia

Jelentkezés és a pályázat beadása:

A programba jelentkezni (jelölni) egy űrlap kitöltésével lehet az alábbi linken:

ŰRLAP

 A pályázat beadási határideje: 2021. február 28. (éjfél)

 A „Példaképem a tanárom” elismerés mellett a Kutató Diákokért Alapítvány és a Richter Gedeon Nyrt. lehetőséget teremtett a legjobb szakkörök és/vagy iskolai online tehetséggondozó programok elismerésére is. (Részletek: KutDiák-Richter szakkörprogram) A pályázat feltételeiről szintén találnak információt a honlapunkon.

 Elérhetőségeink:

Kollár Andrea koordinátor

e-mail: kollar.andrea@kutdiak.hu, telefon: 06 30 219 99 51

Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre!