Gergelics Noémi


Tagozatvezető-helyettes

Elérhetőség: gergelics.noemi (kukac) kutdiak (pont) hu

1997. 07.10-én született Nagykanizsán. Az általános iskola után a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium angol két tanítási nyelvű osztályában folytatta tanulmányait. 2017-ben sikeres érettségit tett, amivel felvételt nyert a Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakára. Szeretne emberekkel foglalkozni és nekik segíteni, a pszichológia ehhez nyújt számára lehetőséget.

A Mozgalommal 2016-ban ismerkedett meg. Kutatását Siker-Teljesítmény-Eredményesség-Megfelelés a 21. századi Magyarországon (Vizsgálat az egyéni és közösségi mentálhigiéné fejlesztése céljából) címmel készítette, melynek keretein belül mentorával, Hujber Tamásnéval, a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium diákjainak önértékelését, sikerhez és teljesítményhez való hozzáállását vizsgálta. Kutatásával továbbjutott a TUDOK Kárpát-medencei döntőjére, ahol különdíjat szerzett és meghívást kapott a Káptalanfüreden megrendezett Kutató Diákok XXI. Diákkonferenciájára. Ugyanezzel a kutatásával indult a Kaposvári Egyetem Dunántúli Mandulafa nevű versenyén, ahol szekciójában 2. helyezést ért el.

Szabadidejében szívesen olvas, fest, kézműveskedik. 10 évig néptáncolt a zákányi Drávagyöngye Ifjúsági Néptáncegyesületben, amivel szép sikereket értek el.

A káptalanfüredi táborban nagyon megtetszett neki a Mozgalom, így örömmel töltötte el, amikor megválasztották a Humán- és Társadalomtudományi Tagozat
tagozatvezető-helyettesének.

Remek dolog egy ilyen csapat tagja lenni, ahol hasonló érdeklődésű, lelkes és elhivatott kortársak vesznek körül.