Fliegl Márk


Fliegl Márk

Tagozatvezető-helyettes

Elérhetőség: fliegl.mark (kukac) kutdiak (pont) hu

2001. június 30-án született Budapesten. Jelenleg, a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Neumann János Számítástechnikai Szakgimnáziumának tanulója.

Ahogy bekerült az iskolába, Orbán Sándor Komplex Tehetséggondozó programjában kapott helyet, ahol elkezdte érdekelni a kutatás. Kutatásai összefüggésben vannak a sporttal, és annak hatásaival, valamint a sport és a jellemfejlődés kapcsolatával.

Az informatika világában a programozás, hálózatkezelés érdekli. Jelenlegi tervei szerint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szeretne mérnökinformatikát tanulni.

Szabadidejében szeret sportolni, olvasni és közösségi programokon részt venni. Szeret pszichológiával is foglalkozni. Nyáron Helper elsősegélyesként dolgozik fesztiválokon.

2013 óta kutatok aktívan, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam azóta. Fontosnak tartom, hogy minél többen megtapasztalhassák a kutatói munka örömét, ezen szeretnék munkálkodni alelnökként. A Szövetség többet ad versenyzési lehetőségeknél: számtalan új barátra leltem és egy fantasztikus közösség irányításában vehetek részt.