Koór Levente


Koór Levente

Alelnök

Elérhetőség: koor.levente (kukac) kutdiak (pont) hu

2001.04.13-án született Budapesten. A Berzsenyi Dániel Gimnázium diákja volt komplex fizika tagozaton, jelenleg programtervező informatikus szakon hallgató az ELTE-n. Érdeklődési köre az informatika, matematika és a fizika.

2018-ban csatlakozott a Mozgalomhoz és benevezett az Esszéversenyre egy látáskárosultakat segítő alkalmazás fejlesztésével, valamint egy ehhez csatlakozó infrastruktúra megtervezésével és kivitelezésével. Munkája különdíjat kapott, így meghívást kapott a KutDiák káptalanfüredi kutatótáborába, ahol tábor végén megválasztották a Műszaki- és Reáltudományi Tagozat tagozatvezető helyettesének, majd 2019-ben a Mozgalom alelnökének.

2018 áprilisában csapatával 3. helyezest ért el a Microsoft Imagine Cup Big Idea Challenge nemzetközi innovációs ötlet versenyen. A versenyre kidolgozott innovációs ötletük egy kvantumszámítástechnikát hasznosító szolgáltatás volt, amely DNS minta alapján felismeri az öröklődő mellrákot annak kialakulása előtt.

2019 márciusában a Design Terminal és a NAK által megrendezett Agrotech Hackathonon 1. helyezést ért el, egy KutDiákokból álló csapattal. A versenyen kidolgozott projektjük egy méhészeket segítő adminisztrációs rendszer, mely csökkenti a méh halálozás mértékét és növeli a potenciális méz termelést.

A kutatás mellett fontos számára a sport. Már 14 éve cselgáncsozik és ez alatt az idő alatt rengetegszer szerepelt eredményesen. Elérte az 1 Dan (fekete öv) fokozatot és a 2016-os Kempo világkupán 4. helyezést ért el Submission számban. A 2017/18-as tanévben gyerekeket oktatott Judo edzőként. Csoportjában a tanév végén mindenki sikeres vizsgát tett.

Szabadidejében szívesen találkozik barátaival, olvas, sportol és dank meme-eket gyárt.

A káptalanfüredi tábor alkalmával rengeteg zseniális embert ismerhettem meg. Úgy gondolom, hogy itt mindenki önmaga lehet, mert egy összetartó közösség vagyunk. Remélem minél több innovatív ötletet tudunk megvalósítani együtt!