Krivánszky Sára


Elnök

Elérhetőség: krivanszky.sara (kukac) kutdiak (pont) hu

Krivánszky Sára 1996. július 23-án született Balassagyarmaton. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakos hallgatója.

A zene, a művészetek szeretete nagy hatással volt érdeklődési körének kialakulására. Évekig zongorázott és gitározott.

A Kutató Diákok Országos Szövetségével 2012-ben ismerkedett meg, amikor a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján Társadalomtudomány, szociológia szekcióban Különdíjat nyert a Roma nyelv használatának sajátosságai néhány Nógrád megyei településen című munkájáért. 2013 júliusában a Kutató Diákok Országos Szövetségének közgyűlése a Humán- és Társadalomtudományi Tagozat tagozatvezetőjévé választotta, míg 2014 júliusában az egyik alelnökévé, 2015 nyarán pedig ő lett a szövetség elnöke.

Szabadidejében szívesen olvas, varr, kirándul.

2012 óta vagyok tagja a mozgalomnak, és elmondhatom, hogy ez az időszak, mióta a részese vagyok ennek a közösségnek életem egyik eddigi legizgalmasabb és legmozgalmasabb része. Itt úgy érzem, hogy önmagam lehetek és bármiről beszélgethetünk a társaimmal korlátok nélkül. A kutatás és az újdonságok megismerése a társaság mellet külön öröm, hiszen az életünk rengeteg felfedezésre váró rejtélyt tartogat számunkra, amit tanulás és kutatás nélkül nem ismerhetünk meg. Sok magas rangú helyre juthatunk el a mozgalomnak köszönhetően, és igaz barátokat ismerhetünk meg. Mindenkinek hálás vagyok a rengeteg élményért, amit itt kaptam, és pont a megszámlálhatatlan szép emlék miatt nem fogom soha abbahagyni az újdonságok kutatását!