Pénzes Anna


 

Tagozatvezető-helyettes

Elérhetőség: penzes.anna (kukac) kutdiak (pont) hu

2001. augusztus 30-án született Budapesten. Jelenleg a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Neumann János Számítástechnikai Szakgimnázium tanulója.

Középiskolás évei alatt bekerült Orbán Sándornak, iskolája tanárának a Komplex Tehetséggondozó programjába, ennek köszönhetően jött meg a kedve és az érdeklődése a kutatáshoz. Kutatásai szoros kapcsolatban állnak a sporttal és annak hatásával, valamint, egyéb tényezők, mint például a zene és a sport összefüggéseivel.

Az informatika világában a programozás, adatbáziskezelés, táblázatkezelés érdekli. Jelenlegi tervei szerint a Budapesti Corvinus Egyetemen szeretne gazdaságinformatikát tanulni.

A tanulás mellett különböző diákprogramok, diáktáborok és csapatépítő rendezvények szervezésével foglalkozik. Szabadidejében szeret olvasni és a sportol. Szívesen jár kerékpározni, túrázni, futni evezni, focizni, kosarazni, röplabdázni, asztali teniszezni.

Az idei év során a KutDiáknak közel az összes rendezvényén részt vettem, és ezek az alkalmak mind nagy hatással voltak rám. Nem csupán magasszínvonalú kutatásokat láthattam, hanem megismerhettem a kutatások mögötti különleges embereket, kiknek személyében igaz barátokra találtam és a közösségi programok során nagyszerű élményekben lett részünk. Az év során, látva a vezetőségi tagok munkáját, úgy éreztem, hogy szeretném viszonozni azt a sok fantasztikus dolgot, amit kaptam ezidáig a Mozgalomtól és szeretném, ha mások is ilyen jó élményeket szereznének.